Sari la conținut

Maria Andrada Sandu, Visez să devin…

Maria Andrada Sandu,
clasa a VI-a B
ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.1 ROATA DE JOS
JUD. GIURGIU
Pof. coordonator: Gabriela Ortensia Tila

Ca toți copiii, am și eu două visuri: să devin medic chirurg și baschetbalistă. Știu că sunt job-uri cu mare responsabilitate, dar voi munci din greu pentru aceste visuri.

Am descoperit aceste pasiuni acum mai bine de șapte ani. Totul a început de la verișoara mea care își dorea foarte mult să devină profesoară de matematică. Și eu am încercat s-o copiez oarecum.

Mai întâi, am vrut să fiu exact ca ea, deoarece reprezintă unul dintre modelele mele în viață. Apoi a urmat faza pe care toate fetele au avut-o: cântatul și dansatul. Apoi să fiu actriță. Apoi să fiu pictoriță. Și într-un final, după ce m-am uitat la mai multe filme cu medici și cu baschetbaliști mi-am dorit să fiu exact ca cei din filme (asta s-a întâmplat când aveam 6 ani). Și de atunci m-am interesat foarte mult despre ce îmi doream să fac. Și mereu unde era ceva de medicina sau de baschet, chiar și cel mai mic lucru, eu eram acolo. Pur și simplu ador aceste meserii și sper să ajung și eu ca toți medicii și baschetbaliștii celebri din întreaga lume.

Pentru mine aceste meserii sunt și vor rămâne printre preferințele mele!