Sari la conținut

Roxana Craiu, O profesie sub reflector…

Roxana Craiu,
Clasa a VI-a, 13 ani,
Școala Gimnazială Vădeni,
Prof. îndrumător: Manolache Marioara

Eu, pe viitor, mi-aș dori să devin artistă. Îmi place foarte mult să fredonez anumite cântece, astfel le învăț mai ușor. De când eram mică, îmi plăcea să cânt. Orice melodie pe care o auzeam, o învățam de la prima ascultare.

Trăind într-o familie, în care se asculta foarte multă muzică, nu aveam cum să nu capăt și eu acest hobby. Când aveam vreo 5 ani, ascultam foarte mult Andra, Smiley, Delia etc. Nu mă pasionau prea mult, dar pe vremea aceea nu prea aveam pe cine să ascult cântând… eram prea mică să pot naviga pe internet, pe valurile muzicii. Însă, la vârsta de 8 ani, am descoperit nu numai o voce, dar și un copil minunat: Iuliana Bregoi, o tânără artistă din Moldova, participantă la Festivalul Internaţional MusicForKids de la Iași…avea pe atunci 12 ani. Am descoperit-o cu ajutorul prietenelor mele mai mari. Deși atunci nu avea decât o piesă lansată, mă impresionase atât de mult încât ascultam acea melodie de zece ori pe zi. Cu timpul, ea a lansat mai multe piese și eu i le ascult neîncetat.

Anii trec repede, așadar, iat-o la 18 ani! Acum este prezentă în lumea vlogging-ului, având succes atât în cariera muzicală, cât și în cea actoricească. O ador! O urmăresc pe toate rețelele de socializare, cât și pe youtube. Sunt un fan înrăit…Într-un interviu, Iuliana Bregoi își numește fanii Generația Z. Generația Z este a doua familie, sunt fanii mei care sunt cu sufletul independent, niciodată nu renunță la visurile lor, își urmează visul oricine le-ar sta în cale, ca să zic așa. Trec peste orice obstacol”. Îți mulțumesc, Iuliana, că îmi dai curaj și încredere în mine !

Închid ochii și mă văd sub lumina reflectoarelor… aud aplauze și simt că dărui fericire…E ceva mai minunat decât să-i faci pe oameni fericiți, să le dăruiești, cu tot talentul și sufletul tău, un moment de fericire!?